FALL BOARD MEETING Tuesday, November 13, 2018 Las Vegas, NV

Bellagio, VanGogh 1&2 Board Book available on Board Page (Breakfast at 8:00 A.M.)

AGENDA

 President's Report (30 minutes; 8:30-9:00) a. Overview of Agenda b. Approval of September 11, 2018 Board Meeting c. Partner Outreach efforts d. Review of last Officer's call e. Review of Monday's Officer meeting 	Paul DeLosh
 2. President-Elect's Report (15 minutes; 9:00-9:15) a. Conference Development Committee Update b. 2019 Annual Conference Registration Rates (Action item) 	Will Simmons
3. Vice President's Report (10 minutes; 9:15-9:25)a. Education Committee Update	T.J. BeMent
 4. Secretary/Treasurer's Report (45 minutes; 9:25-10:10) a. 2019 Budget (Action item) b. 2021 Site selection (Action item) c. SJI Grant 	Kathy Griffin
5. Immediate Past President's Report (5 minutes; 10:10-10:15)	Vicky Carlson
BREAK (10:15-10:30)	
 6. Governance Committee (30 minutes; 10:30-11:00) a. Model Code of Conduct for Court Professionals (Action Item) b. Resolutions (Action Item) 	Greg Lambard
7. Membership Services (15 minutes; 11:00-11:15)	Michelle Dunivan
8. Communications Committee (45 minutes; 11:15-12:00)	Alyce Roberts
LUNCH (12:00-1:00)	

- a. Website Individual pictures on Committee pages (Action Item)
- b. Press Release Policies (Action item)
- c. SurveyMonkey Account (Action item)
- d. Podcasts (Action item)
- **9. NCSC Report** (15 minutes; 1:00-1:15)

Janet Reid

10. Other Business (30 minutes; 1:15-1:45)

All

- a. Open Board Position
 - i. Determination and process to fill (Action item)
 - 1. Article V, Section 3. A vacancy in the position of Director may be filled by the affirmative vote of a majority of the remaining Officers and Directors at the next regularly scheduled Board meeting. Persons so appointed shall serve until the close of the annual meeting.
 - ii. 90-day period (Action item)
- b. NCSC Educational Consultant
- **11. Overview of Wednesday meeting** (15 minutes; 1:45-2:00)

T.J. BeMent

BREAK (2:00-2:15)

12. Executive Session (2:15-2:45)

Board

13. Adjourn (by 3:00 PM)

Wednesday, November 14, 2018

Breakfast @ 8:00 a.m. Meeting 8:30 - 12:00 VanGogh 1&2

Strategic Planning

Paul/T.J./All